MEKSIKANSE FAJITAS MED VEGANSKE FILETBITER

4 servings Serving
25 MIN Varighet
Mellom Vanskelighetsgrad

INGREDIENSER

1 pk Hälsans Kök Filet Pieces (320g)
1 rød paprika
1 gul paprika
1 avokado
1 løk
200 g mais
200 g salat
100 g tomatsalsa
1 pk fajita kryddermix
25 g koriander
1 ts olivenolje
limesaft
pepper
8 stk hvetetortilla
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Fremgangsmåte

Forvarm ovnen til 180 ° C (160 ° C for vifteovner). Varm tortillalefser i henhold til instruksjonene på emballasjen, vent med å varme dem til servering.

Varm opp olje i en stor stekepanne og stek paprika og løk til de begynner å karamellisere, sett til side på en tallerken.

Tilsett filetbitene i pannen og kok til de blir gyldenbrune, legg grønnsakene tilbake i pannen, tilsett krydder og stek ytterligere i et minutt.

Lag en salsa - bland mais med løk i terninger, avokado og limesaft. Dryss med korianderbladene. Krydre etter smak med sort pepper.

Legg alt i skåler på bordet og la alle forsyne seg selv!