SENSATIONAL SAUSAGE MED SØTPOTET, LØK OG SENNEPSAUS

4 servings Serving
30 MIN Varighet
Mellom Vanskelighetsgrad

INGREDIENSER

2 pk Hälsans Kök Sensational Sausage (4 pølser)
800g søtpoteter
250g ruccolasalat
400g rødløk
2 fedd hvitløk
100 ml grønnsakskraft
1 ss sennep
1 ss soyasaus
Plantebasert olje
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Fremgangsmåte

Fyll en kjele med mye vann og en klype salt. Skrell og skjær søtpotetene i terninger. Kok vannet og tilsett søtpoteter. Kok potetbitene i ca. 15 minutter og hell av vannet.

I mellomtiden kan du varme opp plantebasert olje og steke løkringene og hvitløken på svak varme til løken begynner å karamellisere.

Tilbered Sensational Sausage i henhold til instruksjonene på pakken.

Klem søtpotetene gjennom en purépress eller mos den direkte i pannen til den blir til potetmos. Tilsett eventuelt et dash vegansk margarin eller smør. Krydre med salt og pepper. Grovhakk ruccola salat og bland det inn i potetmos.

Hell løkringene i en kjele og dekk dem med vegetabilsk buljong. Tilsett ketchup, soya og sennep. Kok over svak varme under omrøring til den er redusert til en tykk saus. Fjern fra kokeplaten.Sluk løkringene med kraft og tilsett ketchup / søt soyasaus og sennep.

Skjær pølsene i skiver og server med søt potetmos og sennepsaus.