SENSATIONAL GRILLPØLSER MED OVNSBAKTE POTETER OG PAPRIKA

4 servings Serving
40 MIN Varighet
Mellom Vanskelighetsgrad

INGREDIENSER

2 pk Hälsans Kök Sensational Sausage (4 pølser)
500 g ferske nypoteter
2 røde, 2 grønne og 2 gule paprika
2 rødløk
2 fedd hvitløk
3 kvist fersk rosmarin
olivenolje til steking
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Fremgangsmåte

Forvarm ovnen til 200 ºC. Vask og halver potetene. Skjær paprikaene i to, fjern frøene og skjær dem i store strimler. Skrell og skjær løken i skiver. Skrell og finhakk hvitløk.

Bland grønnsaker og potet med hvitløk og olivenolje, salt og pepper og hakket rosmarin.

Fordel grønnsakene på et stort stekebrett og stek i ca 35 minutter til de har fått fin farge. (Bruk om nødvendig grillen de siste 5 minuttene).

Grill pølsene i en stekepanne (eller grill) på middels varme i ca 8 minutter til de er brune. Sett pølsene mellom grønnsakene i ovnen i ytterligere 5 minutter.