VEGETAR FAJITAS MED GRILLET FILET

4 servings Serving
25 MIN Varighet
Lett Vanskelighetsgrad

INGREDIENSER

1 pk Hälsans Kök Ovo-vegetarian Grilled Fillets (4 Fillets)
1 gulrot
2 avokadoer
1 sjalottløk
300g rødkål
100 ml yoghurt
1 ss koriander
1 ts meksikanske urter
1 lime
4 store tortillas
Salt
Pepper
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Fremgangsmåte

Bland yoghurten med 1 ss olje, hakket koriander og en klype meksikanske urter. Krydre med salt og pepper.

Riv gulrot og hakk sjalottløken. Bland grønnsakene i en bolle med yoghurtdressingen. Mariner grillfiletene med resten av oljen og meksikanske urter og stek dem brune i en panne. Halver dem i lengden.

I mellomtiden skreller du avokado, fjerner kjernen og skjærer dem i lange skiver. Dryss avokadoen med limesaft. Varm tortillaene og fyll dem med coleslaw, avokado og grillet filet. Pynt hver tortilla med en kvist koriander

Nutritional Information
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
Energi
407.11 Kilocalories
karbohydrater
44.85 Grams
Protein
16.08 Grams
fett
19.11 Grams