VEGETAR CHEESEBURGER BYGGET PÅ BURGER

2 servings Serving
40 MIN Varighet
Lett Vanskelighetsgrad

INGREDIENSER

2 Hälsans Kök Plant-based Burgers
2 burgerboller
2 skiver ost
1 løk
1 tomat
2 maiskolber
50 g isbergsalat
1 ss olivenolje
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Fremgangsmåte

Forvarm ovnen til 180 ° C. Legg burgere på en bakeplate og stek i 8 minutter.

Fjern burgere fra ovnen og legg en osteskive på toppen av hver burger. Sett burgerne tilbake i ovnen i 3-4 minutter, og legg burgerboller i ovnen i siste 2 minuttene av steketiden.

Varm opp oljen i en stor stekepanne og stek løken til den er karamellisert (ca. 5-10 minutter på svak varme).

Legg maiskolben i en gryte med kokende vann i 5-8 minutter.

Varm en stekepanne, spray eller pensle litt olje på maisen og stek i et minutt. Snu ofte.

Skjær burgerbollene i to. Legg den ene halvdelen av bollene på tallerkenen og topp med salat og tomat. Legg den osteburgeren på toppen og tilsett løk. Sett den andre halvdelen av burgerbollen på toppen. Server med den grillede maisen.