VEGETAR MEXICANSK CHILI SIN CARNE

4 servings Serving
30 MIN Varighet
Mellom Vanskelighetsgrad

INGREDIENSER

1 pk Hälsans Kök Vegansk farse (300 g)
1 avokado
1 løk
1 fedd hvitløk
1 rød paprika
400g hakkede tomater
400g kidneybønner
1 haug fersk koriander
1 boks mais
1 rød chili
1 pose tortillachips
125 ml crème fraiche eller vegetabilsk yoghurt
1 lime
4 ts meksikanske urter eller (lag dine egne, se oppskrift nedenfor
olivenolje (til steking)
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Fremgangsmåte

Skrell og hakk løk og hvitløk. Skjær paprika i biter. Stek løk, pepper og hvitløk i varm olje til den blir glassert.

Tilsett 'Sensational Mince' og meksikanske urter og stek mens du rører. Tilsett hakkede tomater og la det surre forsiktig i 10 minutter.

Tilsett kidneybønnene og varm opp i 5 minutter.

Server chilien med separate skåler, fylt med crème fraiche, mais, tortillachips, rød chili, avokado og fersk koriander, slik at alle kan sette sammen sin egen chili.