9785be85a403998a7c96b670784c6ee7_190722_GG_Mince_Mexican_Chili_liggend_TC.jpg

VEGETAR MEXICANSK CHILI SIN CARNE

4 porsjoner
30 MIN
Mellom

INGREDIENSER

1 pk Hälsans Kök Vegansk farse (300 g)
1 avokado
1 løk
1 fedd hvitløk
1 rød paprika
400g hakkede tomater
400g kidneybønner
1 haug fersk koriander
1 boks mais
1 rød chili
1 pose tortillachips
125 ml crème fraiche eller vegetabilsk yoghurt
1 lime
4 ts meksikanske urter eller (lag dine egne, se oppskrift nedenfor
olivenolje (til steking)
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Fremgangsmåte

Skrell og hakk løk og hvitløk. Skjær paprika i biter. Stek løk, pepper og hvitløk i varm olje til den blir glassert.

Tilsett 'Sensational Mince' og meksikanske urter og stek mens du rører. Tilsett hakkede tomater og la det surre forsiktig i 10 minutter.

Tilsett kidneybønnene og varm opp i 5 minutter.

Server chilien med separate skåler, fylt med crème fraiche, mais, tortillachips, rød chili, avokado og fersk koriander, slik at alle kan sette sammen sin egen chili.

ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
Energi
744.2 kilokalorier
Protein
41.4 Grams
karbohydrater
95.3 Grams
fett
24.7 Grams