SALAT MED VEGANSKE FILETBITER OG ASPARGES

4 servings Serving
10 MIN Varighet
Lett Vanskelighetsgrad

INGREDIENSER

1 pk Hälsans Kök Filet Pieces (320g)
1 salathode
1 bunt reddiker
100 g sukkererter
2 vårløk
300 g grønn asparges
100 ml yoghurt
2 ss revet parmesanost
4 ss olivenolje
1 ts grov sennep
1 ts tørket estragon
½ lime
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Fremgangsmåte

Fjern salatbladene, riv dem i grove biter og fordel på 2 tallerkener.

Vask reddikene, la det være igjen et stykke stilk og halver dem i lengden. Kok opp en gryte med vann og kok sukkerertene i 1 minutt, tøm vannet og skyll. Skjær vårløken i ringer og hell alle grønnsakene over salaten.

Varm opp en stekepanne. Dekk aspargesen med 2 ss olje og filetbitene med resten av oljen. Stek aspargesen i ca 5 minutter, etter halvparten av tiden tilsetter du filetbitene i pannen og steker dem.

Bland i mellomtiden yoghurt, parmesanost, sennep, estragon og limesaft til en dressing. Legg filetbitene og aspargesen i salaten og tilsett dressingen. Velsmakende med brød til.