VEGANSKE FILETBITER I KARRYSAUS MED SØTPOTET

4 servings Serving
25 MIN Varighet
Lett Vanskelighetsgrad

INGREDIENSER

1 pk Hälsans Kök Filet Pieces (320 g)
200 g baby spinatblader
210 g kikerter
1 stor søtpotet
400 g hakkede tomater
300 g brun basmatiris
2 hvitløksfedd
1 løk
4 ss cashewnøtter
15 g ingefær
2 kardemommeputer (valgfritt)
1 ss olivenolje
3 ss karrypasta
Håndfull korianderblader
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Fremgangsmåte

Varm en stekepanne og tørr-stek cashewnøtter raskt og deretter la dem avkjøles. Skjær deretter løken og stek løkringene i oljen på svak varme i 5-10 minutter til de blir sprø og brune. Sett til side for å servere med karriretten.

Skjær søtpotet i terninger. Varm en kjele med vann. Når vannet koker, tilsett potet og kok i ca. 5 minutter, og hell deretter vannet av.

Kok risen i henhold til instruksjonene på pakken og tilsett kardemomme i vannet hvis ønskelig (valgfritt). Sett risen til side når den er klar til servering.

Forsiktig varme karripasta i en kjele. Hakk ingefær og hvitløk fint og tilsett. Skyll kikerter i rikelig med vann. Tilsett søtpotetbiter og kikerter og bland med karrypastaen. Tilsett tomatene og kok på svak varme i ca. 10 minutter. Tilsett filetbitene og varm dem opp i ytterligere 5 minutter. Rør til slutt spinaten inn i retten og la den stå i 1-2 minutter med lokket på.

Server karri med ris, toppet med sprø løk, fersk koriander og ristede cashewnøtter.

Nutritional Information
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
Energi
487 Kilocalories
karbohydrater
59.93 Grams
Protein
30.88 Grams
fett
14.93 Grams