Skip to main content

Grillet burger med coleslaw

  • 4

  • 15 - 20 Min

  • 100 kcal

Inneheld: Gluten, Soya

Ingredienser

  • 4 stk. Hälsans Kök burgere
  • salat
  • 4 hamburgerbrød
  • 2 gulrøtter
  • 0.5 stk. kål
  • 0.5 dl soyayoghurt naturell
  • 1 dl soyamajones
  • 3 ss sitronsaft
  • 2 ss sukker
  • 1 ts salt
  1. Vask og rens grønnsakene.
  2. Begynn med å lage coleslaw: Riv gulrøtter og kål og legg det i en bolle med yoghurt, majones, sitronsaft, sukker og salt. Bland godt og sett det kaldt.
  3. Grill Hälsans Kök-burgerne og varm deretter brødene på grillen.
  4. Server nygrillede burgere med coleslaw og salat.