Skip to main content

Grillet filet med ovnsbakte rotfrukter

  • 4

  • 50 - 60 Min

  • 100 kcal

Inneheld: Gluten

Ingredienser

  • 4 Hälsans Kök Grillede fileter
  • 2 pastinakker
  • 2 rødbeter
  • 3 gulrøtter
  • 2 polkabeter
  • 2 gulbeter
  • 0.5 kålrot
  • 1 sitron
  • 1 lime
  • timian
  • 3 ss olivenolje
  • salt
  • pepper
  • 3 dl soya crème
  • 1 hvitløksfedd
  • 2 ts currypulver
  • 1 ts paprikapulver
  • 0.5 ts gurkemeie
  1. Sett ovnen på 200 grader og begynn med å vaske, skylle og skrelle grønnsakene.
  2. Del rotfruktene i like store biter og legg i en ildfast form. Hell over olje og bland rotfruktene godt, tilsett deretter timiankvaster og press lime over. Krydre med salt og pepper og sett formen i ovnen i ca. 40-50 minutter til grønnsakene er myke. Snu rotfruktene iblant.
  3. Currydip: Bland sammen soya crème fraîche, hvitløk, currypulver, paprikapulver, gurkemeie og pepper etter smak i en bolle. Sett skålen med dippen i kjøleskapet.
  4. Stek filetene etter anvisningene på pakken og server dem med rotfruktene og dippen.