Skip to main content

Grillet Sensational Sausage med stekt paprika og potet

  • 4

  • 35 - 45 Min

  • 0 kcal

Inneheld: Sesamfrø, Sennep, Gluten

Ingredienser

  • 500 g ferske ny-poteter
  • 6 stk. papriker (2 røde, 2 grønne og 2 gule)
  • 2 stk. rødløk
  • 2 fedd hvitløk
  • olivenolje til steking
  • salt og pepper
  • 3 kvister fersk rosmarin
  • 2 stk. Hälsans Kök Sensational Chorizo
  • 2 stk. Hälsans Kök Sensational Sausage

1. Forvarm ovnen til 200 ºC. Vask og delpotetene. Del paprika i  to, fjern frøene og skjær dem i strimler. Skrell og skjær løken. Skrell og finhakk hvitløk.
2. Bland grønnsaker og potet med hvitløk og olivenolje, salt og pepper og hakket rosmarin.
3. Fordel grønnsakene spredt på en stor stekeplate og stek i omtrent 35 minutter til den er kokt og lett brunet. (Bruk eventuelt ovnsgrillen de siste 5 minutter å få en sterkere farge).      
4. Grill pølsene i en grillpanne (eller grill) over middels varme i omtrent 8 minutter til de er brune og stekte. Legg pølsene mellom grønnsakene i ovnen ytterligere 5 minutter.

Deilig hovedrett for en sommerkveld! Serveres med couscous og ruccola salat.