Skip to main content

Incredible Vegansk Portobello Burger

  • 2

  • 30 - 35 Min

  • 0 kcal

Inneheld: Gluten

Ingredienser

  • 1 pakke Hälsans Kök Incredible Burgere
  • 100 g babyspinat
  • 1 stor gulrot
  • 4 store portobello sopp
  • solsikkeolje
  • 1 avokado
  • 1 lime
  • 4 ss vegansk (soya) yoghurt
  • 0.5 agurk
  • 2 grener mynte
  • 1 alfalfa spirer
  • 2 bakte paprika (på glass)
  • sesamfrø (valgfritt)
  • salt og pepper

Sånn gjør du: 

1. Skrell gulroten, skjær den i tynne strimler og stek dem i rikelig med olje (eller i en frityrgryte på 170°C) til strimlene blir gyldenbrune. La dem dryppe av seg på kjøkkenpapir.

2. Skjær paprikaen i skiver og tørk forsiktig med kjøkkenpapir for å få vekk overflødig olje. Skjær avokadoen i skiver og tilsett limejuice.

3. Riv agurken fint, klem ut vesken og bland den med yoghurten og finhakket mynte.

4. Fjern stilken og skrap ut innmaten av soppen. Stek dem i litt olje på middels varme på begge sider i omtrent 5 minutter.

5. Stek Hälsans Kök’s Incredible Burgers i en stekepanne etter anvisningene på pakken. 

6. Legg paprikaen og avokadoen på to av portobelloene. Tilsett babyspinat, alfalfa spirer og burgerne på toppen. Legg yoghurtmiksen oppå og pynt med litt av den frityrstekte gulroten. Legg de to andre portobelloene på toppen og strø med sesamfrø.