Skip to main content

Ingefærmarinert filet med nudelsalat

  • 4

  • 20 - 30 Min

  • 0 kcal

Inneheld: Sesamfrø, Gluten

Ingredienser

  • 4 stk. Hälsans Kök Grillede fileter
  • 100 g glassnudler
  • 4 vårløk
  • 4 gule beter
  • 10 reddiker
  • frisk koriander
  • Ingefærmarinade:
  • 4 ts revet ingefær
  • 2 ts revet hvitløk
  • 0.75 dl lys soya
  • saft fra 1 lime
  • 1 ss sesamolje
  • 1 ss agave- eller lønnesirup

Nudelsalat

1. Skjær løkene i skiver.

2. Kok nudlene og tilsett vårløken på slutten av koketiden.

3. Skyll nudlene og løkene i kaldt vann.

4. Skjær gule beter og reddiker fint med en kniv eller på et fint rivjern.

 

Ingefærmarinert filet

1. Bland alle ingrediensene til marinaden.

2. Stek filetene og pensl dem med marinaden.

 

Bruk marinaden som er til overs som dressing til nudelsalaten. Server og pynt med koriander og sesamfrø.