Skip to main content

Oransje med det lille ekstra Incredible Burger

  • 2

  • 20 - 25 Min

  • 0 kcal

Inneheld: Gluten

Ingredienser

  • 1 pakke Hälsans Kök Incredible Burgere
  • 0.25 liten rødkål
  • 1 agurk
  • 1 sitron
  • 3 ss majones
  • 1 lite glass kimchi (Koreanske fermenterte grønnsaker)
  • 1 pakke (100 g) gulrotstrimler (‘julienne’)
  • 2 ss søtpotetpostei (se oppskrift)
  • 2 burgerbrød
  • 50 g vårsalat eller vanlig grønn salat
  • salt og pepper
  • 1 bolle karse (valgfritt)

Sånn gjør du: 

1. Riv rødkålen fint og smak til med sitronsaft, salt og pepper.

2. Skrell agurken og skjær den i lange, tynne bånd. Smak til med sitronsaft, salt
og pepper.

3. Bland majonesen sammen med kimchi som har fått lov til å dryppe av seg.

4. Varm burgerbrødet i halve på en (grill)panne. Stek Hälsans Kök’s Incredible
Burgers i en stekepanne etter anvisningene på pakken.

5. Smør bunnene av burgerbrødene med søtpotetposteien. Dekk med et lag
vårsalat og rødkål.

6. Plasser burgerne på toppen og legg gulerotstrimlene, kimchi-majones og
agurkbåndene på toppen. Klipp karse og dryss over før du legger på toppen av burgerbrødet.

 

Søtpotetpostei: Skrell og skjær to søtpoteter, og kok dem til de er ferdige. Hell fra vannet og la dem kjøle seg ned før du kjører dem i en foodprocessor sammen med 100g kikerter, et fedd hvitløk og litt olivenolje til det får en kremete konsistens. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.