Skip to main content

Orientalsk Mysterie Incredible Burger

  • 2

  • 15 - 20 Min

  • 0 kcal

Inneheld: Gluten

Ingredienser

  • 1 pakke Hälsans Kök Incredible Burgere
  • 1 håndfull mizuna-salat, vårsalat eller spinat
  • 4 reddiker
  • 1 lime
  • 2 ss majones
  • 1 ss wasabi
  • 100 g shiitake (sopp)
  • 1 moden avokado
  • 2 ss mel
  • 100 ml melk
  • 1 stor rødløk
  • 2 burgerbrød
  • 2 ss teriyakisaus
  • 200 ml solsikkeolje
  • 2 pakker bønnespirer (valgfritt)

Sånn gjør du: 

1. Skjær redikkene fint og mariner dem i limejuice og salt. Bland wasabi inn i majonesen og skjær soppen i tynne skiver. Skjær avokadoen i skiver og dryss med lime juice. Bland sammen mel og melk og dypp løkringene i blandingen.

2. Varm burgerbrødet i halve på en (grill)panne. Stek shiitaken i litt olje på høy varme og tilsett litt teryakisaus. Sett til side.

3. Stek løkringene brune i rikelig med solsikkeolje. La dem dryppe av seg på kjøkkenpapir strødd med salt.

4. Stek Hälsans Kök’s Incredible Burgers i en stekepanne etter anvisningene på pakken.

5. Smør wasabimajonesen på burgerbrødet. Bygg med salat, de varme burgerne,
avokadoen, soppen, bønnespirene, redikkene og mer wasabimajones på toppen før du legger stekte løk og øverste halvdel av burgerbrødet.

 

Kokkens tips: legg salatbladene i iskaldt vann for å gjøre dem ekstra sprø.