Skip to main content

Spanskinspirert kikertgryte med soyafarse

  • 4

  • 35 - 40 Min

  • 100 kcal

Inneheld: Gluten, Soya

Ingredienser

  • 1 pakke Hälsans Kök Soyafarse
  • 1 rødløk
  • 3 hvitløksfedd
  • 800 gram tomater
  • 1 ss tomatpuré
  • 3 dl kikerter
  • 200 gram spinat
  • 2 ss olivenolje
  • 3 ts spisskum
  • 1.5 ts paprikapulver
  • 0.5 ts salt
  • 2 ts sukker
  • svart pepper
  • 1 håndfull mandelflak
  1. Varm olje i en stor gryte, tilsett hakket løk og hvitløk og kok til løken er myk. Tilsett alt krydderet og kok under omrøring i noen minutter.
  2. Tilsett tomatpureen og bland godt med løken, tilsett de hakkede tomatene, salt og sukker. Reduser varmen og la det småkoke i ca. 20 minutter til sausen har tyknet. Smak til med pepper.
  3. Mot slutten tilsetter du de kokte kikertene. Når disse er varme, legger du oppi spinaten og legger et lokk over gryten.
  4. Server gryten med mandelflak.