Skip to main content

Vegetarnuggets med tre typer dip

  • 4

  • 15 - 30 Min

  • 0 kcal

Inneheld: Sesamfrø, Gluten

Ingredienser

  • 1 pakke Hälsans Kök Vegetarnuggets
  • Mangosalsa:
  • 250 g mango
  • 200 g oransje paprika
  • 60 g vårløk
  • 0.5 stk. rød chili
  • 1 ss olivenolje
  • salt
  • Grøn ertepesto:
  • 2 dl grønne erter
  • 1 fedd hvitløk
  • 0.5 dl hakket frisk mynte
  • 1 ss olivenolje
  • 0.5 ss sitronsaft
  • salt og pepper
  • Tomatsalsa:
  • 2 tomater
  • 2 filteret grillet paprika
  • 1 fedd hvitløk
  • 0.5 dl hakket frisk koriander
  • 0.5 dl hakket frisk persille
  • 0.5 ts kommen
  • salt og pepper

Mangosalsa

1. Skjær mango og paprika i små terninger.

2. Skjær vårløken og chilli i tynne strimler.

3. Bland alt sammen med litt olivenolje og smak til med salt.

 

Grønn ertepesto

Bland alle ingrediensene i en stavmikser og smak til med salt og pepper

 

Tomatsalsa

Blend alle ingredienser i en stavmikser og smak til med salt og pepper

 

Stek dine nuggets og server dem øyeblikkelig sammen med de forskjellige typene dip.