Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

BRA FOR DEG OG BRA FOR PLANETEN

Hälsans Kök

Hälsans Kök - Vi hjelper verden med å forelske seg i vegetarmat

Vår lidenskap for plantebasert mat startet allerede i 1969 da vår grunnlegger Erik begynte å utforske hvordan plantebasert mat påvirker helsa vår. Han ønsket å gjøre det lettere for oss å spise plantebasert mat og trodde på at jo flere mennesker som tok til seg et plantebasert kosthold, desto bedre ville verden bli. Helt siden da har vi brukt vår kjærlighet for naturen, helse og smakfull mat til å gjøre om planter til veganske og vegetariske alternativer. 

Vi vet at vi ikke kommer til å løse situasjonen bare ved å be folk om å slutte med å spise kjøtt, så vi har laget et bredt utvalg av plantebaserte produkter og oppskrifter for å gjøre det lettere å utforske vegetarisk mat.

Vi tror på at jo flere mennesker som tar til seg en plantebasert livsstil, desto bedre.

Hälsans Kök

Uansett om du velger en plantebasert livsstil for helsefordelene, moralske verdier, personlig preferanse eller fordi du er lidenskapelig opptatt av miljøet, står vi bak deg.

La oss hjelpe og inspirere deg til å lage enkel og god plantebasert mat!

TA EN TITT INNI PRODUKTENE VÅRE

Vi bruker soyaprotein i de fleste av produktene våre fordi det inneholder alle de 9 essensielle aminosyrene (som kroppen vår ikke kan produsere selv og derfor må være en del av kostholdet vårt). Mange av produktene våre har høye nivåer av protein, så du kan føle deg trygg ved å velge ernæring fra planter. 

Vi bruker masse grønnsaker og andre plantebaserte ingredienser i produktene våre, noe som gjør dem til gode kilder til fiber. Og vi trenger ikke fortelle deg hvor viktig det er å få i seg nok fiber! 

La oss hjelpe deg med å opprettholde en balansert livsstil basert på energi fra planter.

HVORFOR VI GJØR SOM VI GJØR

Valgene våre etterlater et avtrykk. Derfor er vi opptatt av å ta de riktige valgene når det kommer til produktene og emballasjen vår. 

Soyaproteinet vårt kommer fra USA og Europa, men vi sikter mot å bare bruke Europeisk soya i fremtiden. Mens vi jobber mot det forsikrer vi oss samtidig om at vi aldri bidrar til avskoging av skogområder.

Vi synes at emballasje burde få lov til å leve videre og derfor har vi designet Hälsans Kök sin emballasje til å være resirkulerbar. På baksiden av alle produktene våre finner du instruksjoner om hvordan emballasjen skal resirkuleres.