Forvarm ovnen til 180ºC.
INGREDIENSER
160 gram Hälsans Kök Filet Pieces
400 g squash uten skinn
200g kokte linser
125 g soyayoghurt
1 fedd hvitløk
2 ss olivenolje
Rosmarin
Salt
Svart pepper
Bakt squash med filetbiter i "kylling"stil
Leter du etter en rask og enkel oppskrift som fortsatt vil blåse smaksløkene dine? Denne bakte squashen med 5 ingredienser med veganske filetstykker er laget for deg.
Fremgangsmåte
1. Forvarm ovnen
2. Stek squashen
Skjær gresskaret i vanlige biter. Legg dem på et stekebrett, tilsett en spiseskje olivenolje, salt og pepper etter smak og bland. Stek i 15 minutter mens du rører halvveis gjennom tilberedningen.
3. Stek filetbitene
Tilsett rosmarin- og Hälsans Kök-filetbitene og stek i ytterligere 10 minutter, snu dem halvveis i stekingen.
4. Tilbered yoghurtsausen
I mellomtiden blander du soyayoghurten med revet hvitløk, den resterende spiseskjeen olje, en klype salt og pepper.
5. Plate opp og nyt
Server linsene og bakt squash med de grillede bitene på toppen. Smak til med yoghurtsaus.
ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
karbohydrater
51.6 Grams
Energi
496.9 kilokalorier
fett
19.6 Grams
Protein
31.3 Grams