Ikke sløsing med blomkålris

Asiatisk inspirerte blomkålris med Filet Pieces

Serving 1 porsjon
Varighet 37 MIN
Vanskelighetsgrad Mellom

INGREDIENSER

1/2 pakke Hälsans Kök Filet Pieces
1 liten blomkål (full)
1 løk
1 fedd hvitløk
Frisk ingefær
1 purre
1 rød paprika
1 chilipepper
1 ss hoisinsaus
1 ss soyasaus
1 håndfull cashewnøtter
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Asiatisk inspirerte blomkålris med Filet Pieces

Du trenger ikke å kaste blomkålbladene dine, bruk dem i denne nydelige vegetariske og asiatisk inspirerte oppskriften!

Fremgangsmåte

1. Lag blomkålrisen din.

Først lager du blomkålrisen din. Skill bladene på blomkålen fra resten, men ikke kast dem! Riv blomkålen med et rivjern

2. Kutt alle grønnsakene dine.

Hakk løk, rød pepper, purre og chilipepper. Hakk også hvitløk og ingefær.

3. Trykk på prøvetid!

Tilsett soyasaus, chilipepper, hvitløk og ingefær i en panne med litt olivenolje. Etterpå tilsetter du blomkålbladene, alle grønnsakene og selvfølgelig Hälsans Kök Filet Pieces. Du kan også legge til hoisinsaus.

4. På tide å servere det.

Endelig kan du servere den! Tilsett grønnsaksblandingen til blomkålrisen og topp den med noen cashewnøtter. Nyt!

ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON

Per Serving

karbohydrater
65.2 Grams
Energi
576.6 kilokalorier
fett
17 Grams
Protein
45 Grams