Ikke sløsing med blomkålris

Asiatisk inspirerte blomkålris med Filet Pieces

1 porsjon
37 MIN
Mellom

INGREDIENSER

1/2 pakke Hälsans Kök Filet Pieces
1 liten blomkål (full)
1 løk
1 fedd hvitløk
Frisk ingefær
1 purre
1 rød paprika
1 chilipepper
1 ss hoisinsaus
1 ss soyasaus
1 håndfull cashewnøtter
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Fremgangsmåte

1. Lag blomkålrisen din.

Først lager du blomkålrisen din. Skill bladene på blomkålen fra resten, men ikke kast dem! Riv blomkålen med et rivjern

2. Kutt alle grønnsakene dine.

Hakk løk, rød pepper, purre og chilipepper. Hakk også hvitløk og ingefær.

3. Trykk på prøvetid!

Tilsett soyasaus, chilipepper, hvitløk og ingefær i en panne med litt olivenolje. Etterpå tilsetter du blomkålbladene, alle grønnsakene og selvfølgelig Hälsans Kök Filet Pieces. Du kan også legge til hoisinsaus.

4. På tide å servere det.

Endelig kan du servere den! Tilsett grønnsaksblandingen til blomkålrisen og topp den med noen cashewnøtter. Nyt!

ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
Energi
576.6 kilokalorier
Protein
45 Grams
karbohydrater
65.2 Grams
fett
17 Grams