Garden Gourmet skål i meksikansk stil

Meksikansk burrito bowl med Filet Pieces

2 porsjoner
17 MIN
Mellom

INGREDIENSER

Hälsans Kök Filet Pieces
150 g ris
½ rød og ½ gul pepper
1 avokado
1 lime
1 hovedsalat
2 tomater
1 liten rødløk
1 fersk jalapenopepper (rød og/eller grønn)
140 g maiskjerner (hermetisert)
200 g kidneybønner (hermetisert)
få korianderblader
røkt paprikapulver
salt og pepper
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Fremgangsmåte

1. 1

Kok risen, la den renne av og la den avkjøles litt. Løsne salatbladene og legg dem i kaldt vann. Halver avokadoen, fjern gropen og skallet, skjær i tynne skiver og dryss over limesaft.

2. 2

Skjær tomatene i terninger og renn av bønner og mais. Skrell og skjær løken i veldig tynne ringer.

3. 3

Skjær paprikaen i tynne strimler og stek dem kort på pannen med litt olje, smak til med salt og pepper

4. 4

Stek Hälsans Kök Filetbiter i litt olje etter anvisning på pakken.

5. 5

Fordel salatbladene i bollene og fordel risen på toppen. Fordel så grønnsakene rundt og legg de bakte «bitene» oppå og strø grønnsakene over litt røkt paprika og pynt med fersk koriander, jalapenopepper og lime.

6.

TIPS: Skiver av fersk jalapenopepper kan enkelt konserveres raskt med litt eddik, litt salt og en teskje sukker. La dem stå i en time. Deilig med tortillachips og (vegansk) rømme.

ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
Energi
861.9 kilokalorier
Protein
65.4 Grams
karbohydrater
115.2 Grams
fett
17.6 Grams