Skjær opp gulroten, kålen, eplet og løken.
INGREDIENSER
1 pakke Hälsans Kök Crispy Mini Filet
1 dl revet gulrot
0,5 dl eple (revet)
2,5 dl hvitkål (julienert)
0,5 dl løk (julienert)
6 ss vegansk majones
2 skiver brød til smørbrød
1 ts dijonsennep
1 ts sriracha
2 ss olivenolje
1/2 chilipulver
Crispy Mini Filet Sandwich
Vårt veganske Hälsans Kök Crispy Mini Filet-smørbrød vil tilfredsstille selv de vanskeligste kritikerne med sin sprø og knasende tekstur. Kålens skarpe smak passer perfekt til den smakfulle kyllingen og krydrede majonesen. Prøv den!
Fremgangsmåte
1. Tilbered grønnsakene
2. Lag kålsalaten
Bland den veganske majonesen med sennepen og ha i kålsalaten. Bland godt for å integrere alle ingrediensene. Tips: Du kan bruke et grønt eple med skall for å gi farge til salaten.
3. Tilbered Crispy Mini Filet
Tilbered Hälsans Kök Crispy Mini Filet i en panne med 2 ss olivenolje, iht. til instruksjonene på pakken.
4. Lag den krydrede majonessausen
Tilbered den krydrede majonesen ved å blande ingrediensene (4 ss vegansk majones, 1 ts sriracha, ½ ts chilipulver). Tilsett chilien litt etter litt til det blir akkurat passe sterkt.
5. Sett sammen smørbrødet og nyt!
Skjær brødet i to og smør basen med den krydrede majonesen ut over. Tilsett to Crispy Mini Filet og topp det hele med kålsalaten.

KULINARISKE TIPS
Mer moderat?
Ønsker du å få enda mer næring i denne oppskriften anbefaler vi noen skiver avokado, kremet og deilig! Et par skiver agurk gir også ekstra knas og knas.
ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
karbohydrater
56.1 Grams
Energi
655.7 kilokalorier
fett
37.4 Grams
Protein
22.8 Grams