Forvarm ovnen til 180º. Fukt tortillaene lett med vann og ha dem i mikrobølgeovnen i 30 sekunder.
INGREDIENSER
1 pakke Hälsans Kök Crispy Mini Filet
4 tortillaer
2,5 dl rødkål (hakket)
2,5 dl salat (revet)
2 ss syltet jalapeno (i skiver)
1 lime
2 ts olivenolje
1 kopp basilikum
1 kopp persille
1 sjalottløk
1 ss limejuice
0,5 dl peanøtter/cashewnøtter (hakket)
0,5 dl vegansk melk (f.eks. mandeldrikk eller soyadrikk)
1/4 ts salt og pepper
Crispy Mini Filet Tacos med limesaus
Med den skarpe smaken fra limesausen sammen med Hälsans Kök Crispy Mini Filet og sprø kålsalat blir hver bit av våre herlige veganske tacoer er en egen smaksreise.
Fremgangsmåte
1. Tilbered tortillaene
2. Lag tacoskjell av tortillaene
Pensle dem med olivenolje og legg dem på ovnsristen med to stenger imellom, slik du henger klær, for å lage en tacoform. Stek i 10-15 minutter, til de blir lett gylne.
3. Tilbered Crispy Mini Filet
Tilbered Hälsans Kök Crispy Mini Fileti Filet i en panne med 2 ss olivenolje, iht. til instruksjonene på pakken.
4. Lag limesausen
Til sausen trenger du: 1 kopp basilikum, 1 kopp persille, 1 sjalottløk, 1 limejuice, ½ kopp peanøtter (eller cashewnøtter), ½ kopp mandelmelk, ¼ ts salt og pepper. Ha alle ingrediensene til sausen i en blender og bland til det blir jevnt.
5. Lag din herlige taco!
Sett sammen tacoen med kål, salat, crispy mini filet, en halv limebåt, jalapeno og rødbetspirer. Ha på sausen ved servering etter smak.

KULINARISKE TIPS
Som en klassisk fisketaco?
Cripsy minifilet fungerer også utmerket som en klassisk fisketaco (men uten fiskesmaken). Tenk på samme struktur som i denne oppskriften, men legg til en mango- og avokadosalsa, chipotlemajones og syltet rødløk. Med taco er det bare fantasien som setter grenser!
ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
karbohydrater
53.1 Grams
Energi
631.4 kilokalorier
fett
35.9 Grams
Protein
29.7 Grams