Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
ac7767e8da7401c1e838186c906bf8b8_180125_UK_Fiery_red_Peper_Falafel_pita.jpg

FALAFEL I PITA MED COUSCOUS SALAT OG SWEET CHILI

Serving 2 porsjoner
Varighet 30 MIN
Vanskelighetsgrad Mellom

INGREDIENSER

ca 200g Hälsans Kök Falafel (pk 300g)
2 pitabrød
60 g revet gulrot
80 g blandede salatblader
300 g ferdig tilberedte stekegrønnsaker
80 g couscous
8 ss fersk mynte
4 ss rømme
2 ss sweet chilisaus
2 ts olje
juice fra en sitron
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

FALAFEL I PITA MED COUSCOUS SALAT OG SWEET CHILI

Prøv denne deilige oppskriften på falafel i pitabrød med en forfriskende sidesalat laget av couscous. En smakfull vegetarrett inspirert av mat fra Midtøsten!

Fremgangsmåte

1. Forvarm ovnen

Forvarm ovnen til 180 ° C (160 ° C for vifteovner). Stek grønnsakene til couscousen i henhold til pakningsinstruksjonene.

2. bak falaflene

Legg falafel på en stekeplate og varm opp i 8-10 minutter, og legg pitabrød i ovnen de siste 3-4 minuttene.

3. Kok couscousen

Damp couscousen i 120 ml kokende vann i en tildekket bolle i 5 minutter, tilsett deretter olivenolje og rør inn sitronsaften. Tilsett de ovnsbakte grønnsakene.

4. fyll brødet

Fordel alle ingrediensene i brødet ditt! Tilsett salat og gulrøtter i bunnen, samt rømme og sweet chilisaus. Halv falafellene og legg på toppen.

5. Server retten

Server med sidesalatene, pynt med mynte og nyt!

ERNÆRINGSINFORMASJON

ERNÆRINGSINFORMASJON

Per Serving

karbohydrater
99.5 Grams
Energi
695.8 kilokalorier
fett
21.5 Grams
Protein
24 Grams