Garden Gourmet Sensational Marinated Pieces Mexican Style

Vegansk fylt meksikansk spiss paprika

Serving 4 porsjoner
Varighet 30 MIN
Vanskelighetsgrad Lett

INGREDIENSER

1 pakke Hälsans Kök Filet Pieces
1 løk
1 boks svarte bønner (250 g)
1 boks kidneybønner (250 g)
1 liten boks maiskjerner (140 g)
1 boks tomatterninger (400 g)
8 ikke for store røde spisse paprika + 1 ekstra
3 ss revet vegansk smelteost
3 ss meksikanske urter (timian, hvitløkspulver, chili, rosmarin)
fersk koriander
olivenolje til steking
1 jalapenopepper (valgfritt)
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Vegansk fylt meksikansk spiss paprika

Prøv denne deilige veganske oppskriften inspirert av det meksikanske kjøkkenet med Hälsans kök Filet Pieces Meksikansk krydder i saftig paprika. Perfekt rett for ethvert middagsselskap eller BBQ!

Fremgangsmåte

1. Forvarm ovnen og tilbered grønnsakene

Forvarm ovnen til 200 ºC. Skjær paprikaen i to på langs og fjern frøene. Del dem «åpne» på et stekebrett. Skrell og hakk løk og hvitløk. Kutt resten av paprikaen i biter.

2. Stek grønnsakene med meksikanske urter

Stek løk, hvitløk, paprika med de meksikanske urtene til den er gjennomsiktig. Stek de meksikanske urtene en stund. Tilsett tomatterningene og la det småkoke i 10 minutter. Stek paprikaene i ovnen i ca 10 minutter.

3. Tilsett bønner og mais i blandingen

Hell av bønnene og maisen, tilsett blandingen og varm opp i ca 5 minutter.

4. Stek Filet pieces

Stek Filet pieces etter instruksjonene på pakken.

5. Stek de fylte paprikaene, og nyt smakene!

Fyll paprikaen med bønneblandingen og del bitene mellom dem. Dryss over litt smeltende ost og noen skiver jalapeno (valgfritt). Stek i ovnen i noen minutter til.

ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON

Per Serving

karbohydrater
45.3 Grams
Energi
360.6 kilokalorier
fett
6.1 Grams
Protein
32.2 Grams

Shake things up at home