Glaserte nuggets med ris og grønnsaker

Glaserte nuggets med ris og grønnsaker

4 porsjoner
30 MIN
Utfordrende

INGREDIENSER

2 pakker Hälsans Kök plant-based nuggets
300 g hvit (basmati) ris
1 Shanghai bok choy
400 g bimi (asparges brokkoli)
200 g sugar snaps
125 g bønnespirer
1 fedd hvitløk
400 ml kokosmelk
150 ml vann
1 cm fersk ingefær
1/4 rød paprika
solsikkeolje til steking
2 vårløk
4 ss søt chilisaus
5 ss lettsaltet soyasaus
1 ss ristede sesamfrø
salt
pepper
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Fremgangsmåte

1.

Ha kokosmelk og vann i en kjele, kok opp og tilsett risen. Rør og kok i 15 minutter. Blancher sugar snaps og bimi (kutt i to på langs) i ca 2 minutter. Skjær bok choyen i biter og vårløken i 1 cm biter.

2.

Fjern de tynne røttene fra bønnespirene. Skrell og hakk hvitløken og skrell og riv ingefæren. Skjær den røde paprikaen i tynne ringer.

3.

Stek sugar snaps, bimi og bok choy i litt olje og fres hvitløk, ingefær og rød pepper med. Tilsett litt soyasaus mens du steker og smak til med salt og pepper. Vend til slutt bønnespirene gjennom grønnsakene og hold det hele varmt. I mellomtiden blander du chilisausen med soyasausen.

4.

Stek nuggets etter instruksjonene på pakken og sleng dem gjennom sausblandingen mens de er varme. Server retten ved å legge ris i en bolle, tilsette grønnsaker og nuggets og strø litt sesamfrø på toppen.

ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
Energi
847.9 kilokalorier
Protein
31.7 Grams
karbohydrater
102.7 Grams
fett
36.8 Grams