Gratinert pasta med gresskar og grønnsakskuler

Pasta med gresskar og grønnsaksboller

2 servings
Utfordrende

Ingredients

1 pakke Hälsans Kök Plant-based balls
400 g gresskar
150 g zucchini
1 løk
1 fedd hvitløk
1 stor tomat
olivenolje til steking
1 ss tomatpuré
200 g pasta
1 klype salt
1 klype sort pepper
2 kvister fersk timian
½ sitron
125 g revet vegansk ost
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Preparation

Skrell gresskaret og skjær den i terninger. Kok halvparten av gresskarterningene i vann og en klype salt til de er møre.

Skjær zucchinien i terninger og hakk løk og hvitløk. Skjær tomaten i terninger. Fjern timianbladene fra kvistene og finhakk dem.

Kok pastaen etter anvisningen på pakken og forvarm ovnen til 200 ºC. Stek løk, hvitløk og timian med de resterende terningene av gresskar og zucchini i litt olivenolje. Sett lokk på kjelen og la det småkoke i ca 10 minutter.

Riv sitronen på toppen. Tilsett tomatpuré og tomat i terninger. Stek en stund og smak til med salt og pepper.

Tøm det kokte gresskaret. Bland fint med mikseren og vend inn gresskar-succhiniblandingen. Tilsett nå den kokte pastaen. Tilsett eventuelt mer gresskar for å gjøre det mer flytende

Ha litt olivenolje i en stekepanne og stek bollene i noen minutter. Hell pastablandingen i en ildfast form og fordel bollene på toppen. Dryss over litt vegansk ost og la det steke i ca. 5 minutter i ovnen til osten er smeltet.

Nutritional Information
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
Energi
1003.6 kilokalorier
Protein
64.3 Grams
karbohydrater
133.3 Grams
fett
24.3 Grams