Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Halloween Pumpkin Pie

Halloween gresskarpai

Serving 4 porsjoner
Varighet 1 H. 15 MIN
Vanskelighetsgrad Mellom

INGREDIENSER

1 pakke Hälsans Kök Filet Pieces
400 g gresskarkjøtt
2 ark butterdeig (til gresskaransiktet)
4 til 6 skiver med velsmakende paideig (fryst)
3 egg
1 sitron (kun skall)
100 ml (vegansk) melk
120 g (vegansk) creme fraiche
100 g (vegansk) mozzarella
1 pose krydderblanding, middelhavssmak
Salt
pepper
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Halloween gresskarpai

Ikke la det spøkelsesaktige ansiktet skremme deg! Denne vegetariske gresskarpaien med Hälsans Kök Filet pieces er et perfekt tillegg til Halloween-festlighetene dine!

Fremgangsmåte

1. Varm opp ovnen og bland gresskaret

Forvarm ovnen til 180 grader og la deigen tine. Skjær gresskaret i deler, fjern frøene, skrell og skjær i like terninger. Kok gresskaret i vann med salt i ca 15 minutter. Kjør 2/3 til en puré med en stavmikser eller foodprosessor.

2. Krydre gresskarpuréen

Bland gresskarpuréen med melk, crème fraiche, ost og egg. Smak til med salt, pepper og revet sitronskall.

3. Stek filetbitene til de er lysebrune

Stek Hälsans kök Filet Pieces noen minutter i litt olje til de er lysebrune, rør inn krydderblandingen og ta dem ut av pannen og la dem avkjøles en stund.

4. Kjevle ut deigen og legg i formen

Smør bakebollen med litt olje og kle den med bakepapir. Legg deigskivene sammen. Kjevle dem ut til en stor tallerken og kle bakeformen med den.

5. Stek paien

Hell gresskarblandingen i bakebollen og fordel gresskarbitene og Hälsanskök Filetstykker i den. Stek paien midt i ovnen i ca 45 minutter.

6. Sett et "skummelt ansikt" på paien din!

Rull butterdeigsplatene oppå hverandre til en skive på størrelse med kakeformen, legg den på et stykke bakepapir og skjær et «skummelt» ansikt ut av det. Pensle med melk eller egg og stek den brun på et brett i ovnen, og legg den oppå paien. Pynt med Halloween-pynt.

ERNÆRINGSINFORMASJON

ERNÆRINGSINFORMASJON

Per Serving

karbohydrater
47.3 Grams
Energi
567 kilokalorier
fett
25.9 Grams
Protein
35.6 Grams