Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
misosuppe

Japansk vegansk miso ramen-suppe

Serving 4 porsjoner
Varighet 21 MIN
Vanskelighetsgrad Mellom

INGREDIENSER

1 pakke Hälsans Kök Filet Pieces
250 g ramennudler
100 g shiitake-sopp
1 håndfull fersk spinat
100 g kokte edamamebønner
4 reddiker
4 gulrøtter
100 g bimi
1 L misofond fra en misofondterning eller kraftpasta
svarte sesamfrø og shisho lilla karse til pynt
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Japansk vegansk miso ramen-suppe

La oss reise til Japan for å spise middag! Lag denne veganske japanske misosuppen for en glad sjel og en fornøyd mage.

Fremgangsmåte

1. Kok ramennudlene og kutt grønnsakene

Kok ramennudlene etter anvisningen på pakken. Skjær shiitake, reddik og gulrøtter i skiver og halver bimien på langs. Kok gulrøttene i 4 minutter til de er sprø og blancher bimi og shiitake i 2 minutter.

2. Kok opp kraften og stek filetbitene

Kok opp kraften. Stek Filetstykkene forsiktig etter anvisning på pakken.

3. Samle ingrediensene i suppeskåler

Del ramennudlene, noen ferske spinatblader, gulrøtter, bimi, soyabønner, shii-take og filetstykker i store suppeboller.

4. Hell den varme buljongen i bollene

Hell den varme buljongen over og pynt med reddiker, sesamfrø og shisho-karse.

5. TIPS for ekstra smak:

Deilig med: spicy chili 'crisp' olje 150 ml olivenolje 1 stor fersk chilipepper 1 sjalottløk 1 fedd hvitløk 1 ss tørkede chiliflak 1 ts revet fersk ingefær. Finhakk sjalottløk, hvitløk og frisk pepper (frøkjøtt) og stek dem forsiktig uten å brune i litt olje. 2. Tilsett resten av oljen og ingefæren og la det avkjøles.

ERNÆRINGSINFORMASJON

ERNÆRINGSINFORMASJON

Per Serving

karbohydrater
109.6 Grams
Energi
742.8 kilokalorier
fett
15.6 Grams
Protein
44.4 Grams