misosuppe

Japansk vegansk miso ramen-suppe

4 porsjoner
21 MIN
Mellom

INGREDIENSER

1 pakke Hälsans Kök Filet Pieces
250 g ramennudler
100 g shiitake-sopp
1 håndfull fersk spinat
100 g kokte edamamebønner
4 reddiker
4 gulrøtter
100 g bimi
1 L misofond fra en misofondterning eller kraftpasta
svarte sesamfrø og shisho lilla karse til pynt
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Fremgangsmåte

1.

Kok ramennudlene etter anvisningen på pakken. Skjær shiitake, reddik og gulrøtter i skiver og halver bimien på langs. Kok gulrøttene i 4 minutter til de er sprø og blancher bimi og shiitake i 2 minutter.

2.

Kok opp kraften. Stek Filetstykkene forsiktig etter anvisning på pakken.

3.

Del ramennudlene, noen ferske spinatblader, gulrøtter, bimi, soyabønner, shii-take og filetstykker i store suppeboller.

4.

Hell den varme buljongen over og pynt med reddiker, sesamfrø og shisho-karse.

5.

Deilig med: spicy chili 'crisp' olje 150 ml olivenolje 1 stor fersk chilipepper 1 sjalottløk 1 fedd hvitløk 1 ss tørkede chiliflak 1 ts revet fersk ingefær. Finhakk sjalottløk, hvitløk og frisk pepper (frøkjøtt) og stek dem forsiktig uten å brune i litt olje. 2. Tilsett resten av oljen og ingefæren og la det avkjøles.

ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
Energi
742.8 kilokalorier
Protein
44.4 Grams
karbohydrater
109.6 Grams
fett
15.6 Grams