misosuppe

Japansk vegansk miso ramen-suppe

Serving 4 porsjoner
Varighet 21 MIN
Vanskelighetsgrad Mellom

INGREDIENSER

1 pakke Hälsans Kök Filet Pieces
250 g ramennudler
100 g shiitake-sopp
1 håndfull fersk spinat
100 g kokte edamamebønner
4 reddiker
4 gulrøtter
100 g bimi
1 L misofond fra en misofondterning eller kraftpasta
svarte sesamfrø og shisho lilla karse til pynt
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Japansk vegansk miso ramen-suppe

La oss reise til Japan for å spise middag! Lag denne veganske japanske misosuppen for en glad sjel og en fornøyd mage.

Fremgangsmåte

1.

Kok ramennudlene etter anvisningen på pakken. Skjær shiitake, reddik og gulrøtter i skiver og halver bimien på langs. Kok gulrøttene i 4 minutter til de er sprø og blancher bimi og shiitake i 2 minutter.

2.

Kok opp kraften. Stek Filetstykkene forsiktig etter anvisning på pakken.

3.

Del ramennudlene, noen ferske spinatblader, gulrøtter, bimi, soyabønner, shii-take og filetstykker i store suppeboller.

4.

Hell den varme buljongen over og pynt med reddiker, sesamfrø og shisho-karse.

5.

Deilig med: spicy chili 'crisp' olje 150 ml olivenolje 1 stor fersk chilipepper 1 sjalottløk 1 fedd hvitløk 1 ss tørkede chiliflak 1 ts revet fersk ingefær. Finhakk sjalottløk, hvitløk og frisk pepper (frøkjøtt) og stek dem forsiktig uten å brune i litt olje. 2. Tilsett resten av oljen og ingefæren og la det avkjøles.

ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON

Per Serving

karbohydrater
109.6 Grams
Energi
742.8 kilokalorier
fett
15.6 Grams
Protein
44.4 Grams