Karri med Schnitzel 'Katsu'

Karri med Schnitzel 'Katsu'

4 porsjoner
30 MIN
Mellom

INGREDIENSER

2 pakker Hälsans Kök schnitzler
300 g blandet ris
1 stor rød paprika
1 stor løk
1 fedd hvitløk
1 ss solsikkeolje
1 ss tomatpuré
1 ss garam masala
1 ss karripulver
1 ss mel
400 ml grønnsakskraft
200 ml kokosmelk
1 agurk
1 stor gulrot
1 lime
1 ts ingefærsirup
1 haug fersk koriander
salt
pepper
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Fremgangsmåte

1.

Start med å lage karrisausen ved å hakke hvitløken og skjære løk og pepper i biter.

2.

Fres hvitløk med løk og pepper i oljen til løken er gjennomsiktig. stek sammen med tomatpuréen i et minutt og dryss over garam masala, karri og mel. La dette koke i noen minutter og tilsett så buljongen.

3.

Gi det hele et oppkok og la det småkoke i noen minutter. Tilsett kokosmelken, la det surre og smak evt. til med salt.

4.

Kok i mellomtiden risen etter anvisning på pakken. Til salaten skjærer du agurk og gulrot i strimler med en grønnsaksskreller eller i skiver med en kniv. Bland dem og smak til med limesaft, ingefærsirup og salt og pepper.

5.

Stek schnitzlene sprø og gyllenbrune etter anvisning på pakken. Skjær schnitzlene i strimler og server med karrisaus og ris og pynt med koriander.

ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
karbohydrater
59.2 Grams
Energi
606.4 kilokalorier
fett
30.7 Grams
Protein
24.7 Grams