Karrigryte med kokos og Filet pieces

4 servings Serving
35 MIN Varighet
Mellom Vanskelighetsgrad

INGREDIENSER

1 pakke Hälsans Kök Filet Pieces
1 liten blomkål
1 sjalottløk
200 g fersk spinat
1 ss tomatpuré
3 sjenerøse spiseskjeer karrypulver
1 krukke hakkede tomater (400 ml)
1 boks kokosmelk (400 ml)
salt og pepper
quinoa (eller ris) til servering
olivenolje til steking
koriander og rød pepper til pynt (valgfritt)
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Fremgangsmåte

Pill og hakk sjalottløken og kutt blomkål i buketter. Stek sjalottløken i litt olje i en stor, lav gryte. Stek blomkålsbuktettene og tilsett madras karri.

La det steke i et par minutter og tilsett tomatpastaen. Tilsett deretter de hakkede tomatene og kokosmelken. Kok og la de simre på svak varme, frem til blomkålen er kokt. Begynn å tilbred quinoaen (eller ris) ved å følge instruksjonen på pakken.

I mellomtiden stekes Filet Pieces i henhold til instrusksjonene på pakken, i en panne ved siden av. Krydre karrien med salt og pepper, og la spinaten krympe ned i karrien.

Legg de ferdigstekte Filet Pieces i karrien eller server de separat. Pynt med koriander og rød pepper (valgfritt) Legg quinoa eller ris på siden. Velbekomme!

Nutritional Information
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
Energi
516.41 kilokalorier
karbohydrater
38.81 Grams
Protein
29.04 Grams
fett
30.21 Grams