Mini wraps med veganske filetbiter

Mini wraps med veganske Filet Pieces

4 porsjoner
30 MIN
Mellom

INGREDIENSER

Hälsans Kök Filet Pieces
4 små tortillawraps
1 rød paprika
1 gul paprika
1 liten squash
1 rødløk
200 ml vegansk yoghurt
2 ss vegansk majones
1 sitron
litt kajennepepper
litt dill
noe salt
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Fremgangsmåte

1.

Forvarm ovnen til 180 ºC. Forvarm grillpannen på lav varme. Skjær paprika og zucchini i strimler og løken i tynne halvringer.

2.

Stek grønnsakene sprø i grillpannen. Stek Filetstykker i litt olje på panne i noen minutter. Fyll wraps med grønnsaker og grillede biter og brett dem som en kjegle og fest med et spyd. Legg dem på en bakeplate og stek dem rett før servering i ovnen i noen minutter til de får lys farge og holder formen.

3.

Bland yoghurten med majones og smak til med sitronsaft og -skall og salt og pepper. Bland inn finhakket dill Server sausen med wrapsene

ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
karbohydrater
33.2 Grams
Energi
287.1 kilokalorier
fett
7 Grams
Protein
22.3 Grams