Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Garden Gourmet Sensasjonelle marinerte biter av asiatisk stil

Vegansk naanbrød med stekte filetstykker

Serving 2 porsjoner
Varighet 20 MIN
Vanskelighetsgrad Lett

INGREDIENSER

1 pakke Hälsans Kök Filet Pieces
Agurk
¼ rød pepper
200 g babyspinat
4 korianderblader
1 rødløk
1 rød paprika
1 fedd hvitløk
½ ts malte spisskummenfrø
salt og pepper
olje til steking
200 ml vegetabilsk yoghurt
2 naan brød
4 mynteblader
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Vegansk naanbrød med stekte filetstykker

Prøv denne deilige oppskriften inspirert av asiatisk mat med naan og Hälsans Kök Filet Pieces med vegansk yoghurtsaus!

Fremgangsmåte

1. Lag yoghurtsausen

Til yoghurtsausen river du agurken grovt og ringler på en sil. Hakk paprika, hvitløkskoriander og mynte og bland med litt knust spisskummen gjennom yoghurten. Smak til med salt og pepper.

2. Kutt rødløk og pepper

Skjær rødløk og pepper i biter og pil og hakk hvitløken. Fres paprika og løk i litt olje i noen minutter og fres hvitløken kort.

3. Stek Hälsans Kök filetstykker og rist naanbrødet

Trinn Hälsans Kök Filetstykker i annen stekepanne etter anvisning på pakken. Hell pepper-løk-blandingen gjennom. Rist brødene i en brødrister og skjær dem opp.

4. Fyll naanbrødet og server!

Fyll brødet med litt spinat og topp blandingen. Server med vegetarisk yoghurtsaus.

ERNÆRINGSINFORMASJON

ERNÆRINGSINFORMASJON

Per Serving

karbohydrater
104.1 Grams
Energi
842.9 kilokalorier
fett
21.2 Grams
Protein
57.2 Grams