Garden Gourmet Sensasjonelle marinerte biter av asiatisk stil

Vegansk naanbrød med stekte filetstykker

2 porsjoner
20 MIN
Lett

INGREDIENSER

1 pakke Hälsans Kök Filet Pieces
Agurk
¼ rød pepper
200 g babyspinat
4 korianderblader
1 rødløk
1 rød paprika
1 fedd hvitløk
½ ts malte spisskummenfrø
salt og pepper
olje til steking
200 ml vegetabilsk yoghurt
2 naan brød
4 mynteblader
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Fremgangsmåte

1. 1

Til yoghurtsausen river du agurken grovt og ringler på en sil. Hakk paprika, hvitløkskoriander og mynte og bland med litt knust spisskummen gjennom yoghurten. Smak til med salt og pepper.

2. 2

Skjær rødløk og pepper i biter og pil og hakk hvitløken. Fres paprika og løk i litt olje i noen minutter og fres hvitløken kort.

3. 3

Trinn Hälsans Kök Filetstykker i annen stekepanne etter anvisning på pakken. Hell pepper-løk-blandingen gjennom. Rist brødene i en brødrister og skjær dem opp.

4. 4

Fyll brødet med litt spinat og topp blandingen. Server med vegetarisk yoghurtsaus.

ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
Energi
842.9 kilokalorier
Protein
57.2 Grams
karbohydrater
104.1 Grams
fett
21.2 Grams