Nudelsoppa

NUDLESUPPE MED FILET PIECES, BULLING OG LØK

Serving 4 porsjoner
Vanskelighetsgrad Lett

INGREDIENSER

200 gram Radiser, rå
1 løk, rå
50 milliliter grønnsakskraft
1,5 liter vann
2 stilker stjerneanis
1 kanelstang
5 stilker koriander
50 milliliter soyasaus
1,5 ss sukker
250 gram glassnudler
100 gram bønnespirer
100 gram pak choi
2 grønne løk
chiliflak
70 ml riseddik
1 pakke Hälsans Kök Filet Pieces
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

NUDLESUPPE MED FILET PIECES, BULLING OG LØK

Nudelsuppe er en populær rett til alle tider av året og døgnet. Den har en fantastisk smakskombinasjon av kanel og ingefær. Kanel er et viktig krydder i thailandsk og kinesisk mat og brukes hovedsakelig i supper og stekte retter. Kanel er også den perfekte kombinasjonen for stjerneanis og ingefær. Ikke glem at nudelsuppe må spises med spisepinner.

Fremgangsmåte

1. Pil reddik og løk

Skrell reddiken og løken og skjær dem i biter som passer på en skje.

2. Kok ingrediensene til suppen i 10-20 min

Ha alle ingrediensene til suppen i en stor kjele. Kok opp og la det småkoke i 10-20 min.

3. Kok nudlene

Kok nudlene etter anvisning på pakken og hold dem varme.

4. Legg til Hälsans Kök Filet Pieces

Tilsett Hälsans Kök Filet Pieces i suppen i løpet av de siste 5 minuttene

5. Hell i boller

Legg nudler, spirer, pak choi/spinat i 10 små varme suppeboller.

6. Tilsett kinesisk reddik og løk.

Hell suppen over og tilsett kinesisk reddik og løk.

7. Tjene!

Server med hakket løk, riseddik og chilipulver

ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON

Per Serving

karbohydrater
119.7 Grams
Energi
632.2 kilokalorier
fett
5.5 Grams
Protein
32.8 Grams