Forvarm ovnen til 200 °C og kle et stekebrett med bakepapir.
INGREDIENSER
1 pakke Hälsans Kök Schnitzel
½ aubergine
½ zucchini
1 stor tomat
1 avokado
1 ss sesamfrø
1 agurk
200 g brun ris
4 ss granateplefrø
To håndfuller lammesalat
Poke bowl med schnitzel
Leter du etter en ny måte å spise dine ovo-vegetariske schnitzler? Så prøv endelig budet vårt på en fersk vegetarisk pokeskål. God appetitt!
Fremgangsmåte
1. FORVARM OVNEN
2. KOK RISEN
Kok den brune risen etter anvisningen på pakken.
3. KJÆR AUGBLANTEN OG ZOURGETTE
Skjær aubergine og squash i tykke skiver, gni med olivenolje og fordel på bakepapir.
4. KJÆR TOMAT OG KRYD GRØNNSAKENE
Skjær tomaten i to, gni med olivenolje og legg den også på stekebrettet. Krydre grønnsakene med salt og pepper og sett dem i ovnen i 20 minutter.
5. FORBERED VEGETARISK SCHNITZLER
Stek schnitzlene etter anvisning på pakken.
6. OPPRIS OG GRØNNSAKEN
Fordel risen mellom to boller. Avslutt hver bolle med en halv tomat, noen skiver zucchini og aubergine, en halv avokado og litt lammesalat.
7. LAV AGURKSTRIMLER
Bruk en grønnsaksskreller til å lage strimler av agurken og fordel mellom begge bollene.
8. PLASSER DE SISTE INGREDIENSER OG SERVER!
Pynt avokadoen med litt sesamfrø og fordel granateplefrøene over begge bollene. Avslutt til slutt med skivet schnitzel.
ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
karbohydrater
116.1 Grams
Energi
867.4 kilokalorier
fett
29.6 Grams
Protein
33.1 Grams