Fylte Portobello-sopp

Fylte Portobello-sopp med filetstykker

4 porsjoner
30 MIN
Mellom

INGREDIENSER

Hälsans Kök Filet Pieces
8 små til mellomstore portobello-sopphatter eller 4 store)
200 g rå spinat
75 g tranebær (frosne)
1 sitron (kun skall)
1 fedd hvitløk
liten håndfull valnøtter
2 ss revet vegansk mozzarella
1 ss agavesirup
1 ss olivenolje til steking
noen kvister timian (til pynt)
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Fremgangsmåte

Forvarm ovnen til 200 ℃. Fjern stilkene fra svampene og skrap lamellene med en teskje. Legg dem på en bakeplate, drypp over olivenolje og stek dem i ovnen noen minutter eller stek dem i en stekepanne.

La soppen avkjøles på hodet og fjern fuktigheten. Pil og hakk hvitløken fint. Fres hvitløken i litt olje og fres spinaten i den. Tøm spinaten og stek Hälsans Kök Filet Pieces i 10 minutter.

Kok tyttebærene med honning og litt vann til de er myke.

Legg soppen på et bakepapir og fyll med spinat, Filetstykker og revet ost.

Stek dem i ovnen i noen minutter til og pynt med grovhakket valnøtt, sitronskall, tyttebær og timian.

ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
Energi
277.3 kilokalorier
Protein
24.8 Grams
karbohydrater
16 Grams
fett
13.5 Grams