Piknik salat krukker

Salatkrukke med Hälsans Kök Falafel

2 porsjoner
20 MIN
Lett

INGREDIENSER

1 pakke Hälsans Kök falafel
200 g quinoa
60 g babysinat
80 g cherrytomater
80 g revne gulrøtter
60 g kokte edamames
10 g gresskarfrø
30 g bringebær
5 ss ekstra jomfru olivenolje
3 ss eplecidereddik
Salt og pepper
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Fremgangsmåte

Forbered Hälsans Kök falafels i henhold til instruksjonene på emballasjen. Kok quinoa i henhold til instruksjonene på pakken (eller kjøp tilberedt).

Skjær cherrytomatene i to.

Knus bringebærene med en gaffel og tilsett olivenolje og eddik. Krydre og bland.

Hell vinaigrette i bunnen av krukken. Deretter quinoa, edamame, gulrot, falafel og cherrytomater. Fullfør spinatblader og gresskarfrø.

ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
Energi
657.6 kilokalorier
Protein
21.8 Grams
karbohydrater
52 Grams
fett
37.8 Grams