Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Piknik salat krukker

Salatkrukke med Hälsans Kök Falafel

Serving 2 porsjoner
Varighet 20 MIN
Vanskelighetsgrad Lett

INGREDIENSER

1 pakke Hälsans Kök falafel
200 g quinoa
60 g babysinat
80 g cherrytomater
80 g revne gulrøtter
60 g kokte edamames
10 g gresskarfrø
30 g bringebær
5 ss ekstra jomfru olivenolje
3 ss eplecidereddik
Salt og pepper
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Salatkrukke med Hälsans Kök Falafel

Salater er perfekte for sommer, det vet vi. Men hva med en vri ved å legge til falafel og presentere den i en vakker krukke? 100% vegansk! Prøv det!

Fremgangsmåte

1. Stek falafler og kok quinoa

Forbered Hälsans Kök falafels i henhold til instruksjonene på emballasjen. Kok quinoa i henhold til instruksjonene på pakken (eller kjøp tilberedt).

2. Kutt tomatene

Skjær cherrytomatene i to.

3. Lag bringebærdressingen

Knus bringebærene med en gaffel og tilsett olivenolje og eddik. Krydre og bland.

4. Samle fatet i en krukke

Hell vinaigrette i bunnen av krukken. Deretter quinoa, edamame, gulrot, falafel og cherrytomater. Fullfør spinatblader og gresskarfrø.

ERNÆRINGSINFORMASJON

ERNÆRINGSINFORMASJON

Per Serving

karbohydrater
52 Grams
Energi
657.6 kilokalorier
fett
37.8 Grams
Protein
21.8 Grams