Salatkrukke med Hälsans Kök Falafel

2 servings Serving
20 MIN Varighet
Lett Vanskelighetsgrad

INGREDIENSER

1 pakke Hälsans Kök falafel
200 g quinoa
60 g babysinat
80 g cherrytomater
80 g revne gulrøtter
60 g kokte edamames
10 g gresskarfrø
30 g bringebær
5 ss ekstra jomfru olivenolje
3 ss eplecidereddik
Salt og pepper
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Fremgangsmåte

Forbered Hälsans Kök falafels i henhold til instruksjonene på emballasjen. Kok quinoa i henhold til instruksjonene på pakken (eller kjøp tilberedt).

Skjær cherrytomatene i to.

Knus bringebærene med en gaffel og tilsett olivenolje og eddik. Krydre og bland.

Hell vinaigrette i bunnen av krukken. Deretter quinoa, edamame, gulrot, falafel og cherrytomater. Fullfør spinatblader og gresskarfrø.

Nutritional Information
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
Energi
657.55 kilokalorier
karbohydrater
52.01 Grams
Protein
21.79 Grams
fett
37.85 Grams