Courgettspaghettisalat med Hälsans Kök Filet Pieces

4 servings Serving
26 MIN Varighet
Lett Vanskelighetsgrad

INGREDIENSER

1 pakke Hälsans Kök Filet Pieces
200 g squash spaghetti
60 g granateple
50 g pistasjnøtter
50 g bær
20 g vegansk ost i gresk stil
1,5 ss ekstra jomfruolivenolje
10 g agavesirup
10 ml limesaft
Noe nykuttet koriander og mynte
Noe salt og hvit pepper
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Fremgangsmåte

Forbered Hälsans Kök Filet Pieces i henhold til instruksjonene på pakken.

Hakk pistasjenøtter grovt. Skjær vegansk ost i gresk stil i små terninger. Pisk oljen med limesaft, agavesirup og koriander og mynte. Krydder, smaker og rettsmidler etter eget ønske.

Bland courgettspagetti med de oppsiktsvekkende bitene, granateple, pistasjnøtter, bær og vegansk ost i gresk stil. Bland med vinaigrette.

TIPS: Bytt koriander og mynte med persille. Dryss sesam etter smak.

Nutritional Information
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
Energi
288.67 kilokalorier
karbohydrater
18.86 Grams
Protein
22.77 Grams
fett
14.6 Grams