courgette spaghetti salat

Courgettspaghettisalat med Hälsans Kök Filet Pieces

4 porsjoner
26 MIN
Lett

INGREDIENSER

1 pakke Hälsans Kök Filet Pieces
200 g squash spaghetti
60 g granateple
50 g pistasjnøtter
50 g bær
20 g vegansk ost i gresk stil
1,5 ss ekstra jomfruolivenolje
10 g agavesirup
10 ml limesaft
Noe nykuttet koriander og mynte
Noe salt og hvit pepper
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Fremgangsmåte

1.

Forbered Hälsans Kök Filet Pieces i henhold til instruksjonene på pakken.

2.

Hakk pistasjenøtter grovt. Skjær vegansk ost i gresk stil i små terninger. Pisk oljen med limesaft, agavesirup og koriander og mynte. Krydder, smaker og rettsmidler etter eget ønske.

3.

Bland courgettspagetti med de oppsiktsvekkende bitene, granateple, pistasjnøtter, bær og vegansk ost i gresk stil. Bland med vinaigrette.

4.

TIPS: Bytt koriander og mynte med persille. Dryss sesam etter smak.

ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
karbohydrater
18.9 Grams
Energi
288.7 kilokalorier
fett
14.6 Grams
Protein
22.8 Grams