Nudelsalat med vegansk schnitzel

Vegansk Crunchy Schnitzel Nuddelsalat

2 porsjoner
20 MIN
Mellom

INGREDIENSER

1 pakke Hälsans Kök Schnitzel
150 g nudler etter eget valg
100 g kokt edamame
1 mango
1 avokado
1 rød paprika
1 rødløk
1/2 agurk
1 lime
solsikkeolje
4 ss Tamari soyasaus, eller en annen lett soyasaus
2 ss sesamolje
1 cm fersk ingefær
noen kvister koriander
salt
pepper
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Fremgangsmåte

1.

Kok nudlene etter anvisning på pakken og skyll med kaldt vann. Skjær mangohalvdelene langs gropen. Skjær halvdelene på langs i deler og skjær kjøttet av skallet. Skjær bitene i skiver og deretter i strimler. Skrell og halver løken og skjær den deretter i tynne skiver.

2.

Skjær agurken med skall i skiver og deretter i strimler. Halver avokadoen, fjern kjernen, fjern kjøttet fra skinnet, kutt i biter og dryss over limesaft.

3.

Bland nudler, mango, paprika, løk, agurk og avokado sammen. Bland soyasaus, sesamolje, ingefær, salt og pepper til dressingen og stek schnitzlene etter anvisning på pakken til de er sprø.

4.

Smak til salaten med dressingen og server resten separat. Fordel salaten på tallerkenene og skjær schnitzlene i strimler. Tilsett schnitzelen i salaten og pynt med koriander.

ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
Energi
1094 kilokalorier
Protein
38.8 Grams
karbohydrater
122.3 Grams
fett
50.5 Grams