Veggiewrap med vegansk schnitzel

Schnitzel wraps med Coleslaw og Spicy Mayo

4 porsjoner
25 MIN
Mellom

INGREDIENSER

2 pakker Hälsans Kök schnitzel
4 store tortillas
1/4 rødkål (ca. 250 g)
1/4 hvitkål (ca. 250 g)
1 stor gulrot (ca. 150 g)
50 g grønn blandet salat
1 rødt eple
saft av 1 sitron + ekstra til sausen
solsikkeolje
3 ss vegansk majones
2 ss vegansk yoghurt
1 ss ingefærsirup
1/2 ts tørkede chiliflak
liten haug flat persille
salt
pepper
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Fremgangsmåte

1.

Forvarm ovnen til 200 ℃. Skjær kål, gulrot og eple i veldig tynne strimler eller skjær dem i skiver med en mandolinkutter.

2.

Krydre grønnsakene separat med salt og pepper. Dryss rikelig med sitronsaft og la dem 'marinere' på siden i ca 15 minutter. Lag sausen ved å blande majones, yoghurt, ingefærsirup og chiliflak og tilsett litt sitronsaft etter smak.

3.

Stek schnitzlene etter anvisning på pakken og varm tortillaene i ovnen til de er varme.

4.

Smør litt saus på en tortilla og fordel salat, kål, gulrot og eple på toppen. Skjær den stekte schnitzelen i strimler, del den oppå grønnsakene og tilsett litt mer saus på toppen. Til slutt ruller du tortillaen sammen og nyter.

ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
karbohydrater
71.9 Grams
Energi
634.3 kilokalorier
fett
25.9 Grams
Protein
27.9 Grams