Mini Vegan Nugget Sliders

Sliders med veganske nuggets av Hälsans Kök

10 porsjoner
15 MIN
Lett

INGREDIENSER

1 pakke Hälsans Kök Plant-based Nuggets
10 miniboller (for eksempel minibrød som kan tas fra hverandre eller minihamburgerboller)
et lite stykke rødløk
et lite stykke agurk
noen cherry- eller druetomater
og med pickles
valgfri salat og/eller babyspinat
vegansk majones
ketchup
søt chilisaus
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Fremgangsmåte

1.

Forvarm ovnen og stek bollene/brødene etter anvisning på pakken. Skjær tomater, sylteagurk, rødløk og agurk i skiver.

2.

Skjær minibollene i to på langs og fordel bunnen med litt majones. Topp dem med et spinatblad eller salat etter eget valg.

3.

Stek nuggets etter anvisning på pakken og legg dem på 'burgerbrødene'. Topp dem med tomat, agurk og/eller sylteagurk, tilsett litt av favorittsausen din og legg korken på bollen på toppen. Stikk inn et lite bambus- eller trespyd og server.

ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
Energi
192.4 kilokalorier
Protein
8.3 Grams
karbohydrater
22.3 Grams
fett
7.6 Grams