Kremet soppsuppe med vegetarballer

Kremet soppsuppe med grønnsaksboller

2 servings
20 MIN
Lett

Ingredients

1 pakke Hälsans Kök plant-based balls
250 til 300 g blandet sopp (som kantareller, kastanjesopper, knappesopper)
1 liten gulrot
1/4 fennikel pære
1 liten løk
1000 ml grønnsakskraft (fra 1 buljongterning)
150 til 200 ml (vegansk) krem
noen kvister timian (til pynt)
olivenolje til steking
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Preparation

Skjær gulrot, fennikel og løk i små biter. Grovhakk soppen. Fres grønnsaksblandingen i oljen til løken er gjennomsiktig. Tilsett den blandede soppen og stek dem.

Tilsett buljong og kok opp suppen. Tilsett fløten, rør om, kok opp igjen. Tilsett eventuelt litt salt.

Stek Hälsans Kök Plantebaserte kuler på alle sider i litt olje til de er lysebrune og del dem i suppeskåler eller tallerkener.

Hell suppen med sopp på kulene og pynt med timian.

Nutritional Information
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
Energi
515.8 kilokalorier
Protein
39.5 Grams
karbohydrater
38.8 Grams
fett
22.9 Grams