Meksikansk taco med veganske nuggets

Meksikansk taco med veganske nuggets

4 porsjoner
20 MIN
Mellom

INGREDIENSER

2 pakker Hälsans Kök veganske nuggets
8 meksikanske tacoskjell
1 krukke meksikansk chunky salsa (ca. 250 g)
1 liten boks kidneybønner (ca. 200 g)
1 liten boks mais (ca. 125 g)
75 g blandet salat
1 rød paprika
2 store avokadoer
1 tomat
1 fedd hvitløk
1 lime
2 ss vegansk majones
2 ss vegansk yoghurt
1 til 2 ss meksikansk taco krydderblanding
en liten haug med koriander
salt
pepper
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Fremgangsmåte

1.

Halver avokadoene, fjern kjernen, skrell kjøttet (eller skrap det ut med en skje) og mos. Skjær tomaten (uten frø) i små terninger, finhakk hvitløken og sleng den gjennom. Smak til rikelig med limesaft og litt salt og pepper.

2.

Bland de drenerte kidneybønnene, mais og paprika i terninger til en salat. Tilsett litt limejuice etter smak og tilsett litt salt og pepper om nødvendig. Brett tacoskjellene sammen i en dyp bolle for enkel fylling.

3.

Bland tacokrydder med majones og yoghurt. Ha litt salat i skjellene og legg litt salsa på toppen. Stek nuggetsene etter anvisning på pakken til de er gyldenbrune og sprø.

4.

Fyll hver taco med 2 nuggets og ringle litt ekstra salsa og tacosaus på toppen. Pynt med fersk koriander. Server kidneybønnesalaten og guacamole ved siden av.

ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
Energi
777.7 kilokalorier
Protein
30 Grams
karbohydrater
86.7 Grams
fett
35 Grams