Garden Gourmet Sensasjonelle marinerte stykker meksikansk stil

Tostadas med søtpotet og Filet Pieces

2 porsjoner
25 MIN
Mellom

INGREDIENSER

Hälsans Kök Filet Pieces
1 boks kidneybønner (250 g)
1 søtpotet (150 g)
2 store kokte rødbeter (200 g)
1 rødløk
1 lime
100 g babyspinat
4 til 6 små tortillas (corditas)
2 avokadoer for guacamole (for guacamole)
1 ss meksikanske urter (timian, chili, rosmarin, hvitløkspulver)
olivenolje til steking
2 ts rømme (for guacamole)
1 liten tomat (til guacamole)
1 fedd hvitløk (til guacamole)
Noen blader av koriander
1 jalapeno (valgfritt)
Litt syltet løk (valgfritt)
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Fremgangsmåte

1. 1

Forvarm ovnen til 200 ºC. Skrell og skjær søtpoteten i terninger. Tøm av bønnene og skjær også rødbetene i terninger. Skjær rødløken i ringer og drypp over limesaft fra en halv lime.

2. 2

Stek søtpoteten i litt olje i ca 10 minutter under omrøring. Skyll rødbetene og stek dem kort sammen med søtpoteten. Stek kidneybønnene og dryss det hele med meksikanske krydder mens du steker.

3. 3

Stek Häslans Kök Filet Pieces i en annen stekepanne etter anvisning på pakken. Varm tortillaene i ovnen.

4. 5

For å lage guacamole (valgfritt), mos 2 modne avokadoer og bland med en sjenerøs spiseskje crème fraîche, 1 finhakket tomat (fruktkjøtt uten frø), 1 finhakket hvitløksfedd og smak til med salt, pepper, sjenerøs limejuice og grovhakket fersk koriander.

5. 4

Fordel litt guacamole på toppen og topp med litt spinat. Fordel den bakte søtpoteten med rødbetene på toppen og de marinerte bitene. Pynt med jalapenopepper, syltet rødløk og koriander (valgfritt).

ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
karbohydrater
113.2 Grams
Energi
807.3 kilokalorier
fett
11.4 Grams
Protein
64.5 Grams