Friske vårruller med Hälsans Kök Filet Pieces

4 servings Serving
17 MIN Varighet
Lett Vanskelighetsgrad

INGREDIENSER

1 pakke Hälsans Kök Filet Pieces
8 rispapirer
80 g rødkål
120 g agurk
40 g romansalat
15 g løkspirer
40 g tomatchutney
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Fremgangsmåte

Forbered filetstykker i henhold til instruksjonene på pakken.

Vask og skjær agurk i strimler og rødkål i juliennestrimler.

Legg risepapiret i bløt i kaldt vann i 10-15 sekunder (ifølge pakningsinstruksjonene) og legg det på en tallerken. Lag rullene en etter en slik at de ikke tørker ut.

Legg salat, løkspirer, agurk, filetbiter, tomatchutney og rødkål i midten. Fukt fingrene med vann, brett sidene mot midten og rull opp. Kulinariske tips: Serveres med soyasaus.

Nutritional Information
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
Energi
500.9 kilokalorier
karbohydrater
82.73 Grams
Protein
23.21 Grams
fett
7.81 Grams