Forbered filetstykker i henhold til instruksjonene på pakken.
INGREDIENSER
1 pakke Hälsans Kök Filet Pieces
8 rispapirer
80 g rødkål
120 g agurk
40 g romansalat
15 g løkspirer
40 g tomatchutney
Fremgangsmåte
1.
2.
Vask og skjær agurk i strimler og rødkål i juliennestrimler.
3.
Legg risepapiret i bløt i kaldt vann i 10-15 sekunder (ifølge pakningsinstruksjonene) og legg det på en tallerken. Lag rullene en etter en slik at de ikke tørker ut.
4.
Legg salat, løkspirer, agurk, filetbiter, tomatchutney og rødkål i midten. Fukt fingrene med vann, brett sidene mot midten og rull opp. Kulinariske tips: Serveres med soyasaus.
ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
Energi
500.9 kilokalorier
Protein
23.2 Grams
karbohydrater
82.7 Grams
fett
7.8 Grams