SENSATIONAL BURGER BOWL

2 servings Serving
50 MIN Varighet
Utfordrende Vanskelighetsgrad

INGREDIENSER

1 pk Hälsans Kök Sensational Burger (2 burgers)
2 søtpoteter
200g frosne edamamebønner (eller frosne grønne bønner)
100g quinoa
200g kikerter
¼ rødkål
100g spinat
100 g tomater
1 sitron
en håndfull ruccola
olivenolje til steking
1 ss "raz el hanout" (eller en hvilken som helst blanding av krydder som spisskummen, gurkemeie, ingefær ...)
2 ss granateplekorn
svarte sesamfrø
pepper
Salt
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Fremgangsmåte

Forvarm ovnen til 200 ° C. Skrell og skjær søtpoteter i båter og legg dem på en stekeplate, dryss med olivenolje, krydre med salt, pepper og fennikel frø og bland godt. Stek midt i ovnen i ca. 15 minutter.

Blanchere edamame bønner i 1 minutt. Skyll dem under kaldt vann og skyv de grønne bønnene ut av skallet. Riv rødkålen i tynne strimler og smak til med salt, pepper og sitronsaft.

Skyll quinoaen og kok den i 2 dl vann til vannet forsvinner.

Stek kikertene i litt olje i ca 4 minutter. Tilsett raz el hanout krydderblandingen og stek en stund til.

Stek Sensational Burgers i en stekepanne i henhold til instruksjonene på pakken.

Halver tomatene. Fordel quinoa og salat i skålene. Tilsett søtpotet, rødkål, kikerter og bønner. Skjær burgere i strimler og legg dem på toppen. Pynt med sesamfrø, granateplefrø og sitron.