Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Vegan Friday Fakeaway Burrito with Sensational Mince

Vegan Friday Fakeaway Burrito

Serving 4 porsjoner
Varighet 40 MIN
Vanskelighetsgrad Mellom

INGREDIENSER

1 pakke Hälsans Kök Plant-based mince
1 hode romainesalat
4 store tortillas
150 g langkornet ris (stekt med litt tomatpuré, hvitløk og løk)
2 modne avokadoer
4 tomater
160 g røde kidneybønner
2 ts tomatpuré
2 grønne jalapeñopepper
2 kvister koriander
50 g vegansk ost
2 ss vegansk creme fraiche
1 ss crème fraîche
1 pakke meksikanske ferdige krydder
3 fedd hvitløk
1 løk
Lime juice
Litt olje
Salt og pepper
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Vegan Friday Fakeaway Burrito

Take Away fra ditt eget kjøkken? Ja! Lag din egen veganske Fake away Burrito med Hälsans kök Plant-based mince og nyt alle smakene. Vi lover at den smaker enda bedre enn rett fra Taco Truck!

Fremgangsmåte

1. Forvarm ovnen og kok risen

Forvarm ovnen til 180 ℃. Kok risen etter anvisningen på pakken og varm opp kidneybønnene forsiktig.

2. Tilbered urter og grønnsaker

Skrell og finhakk hvitløken. Plukk urtene grovt, skjær jalapeñoen i skiver og salaten i tynne strimler.

3. Stek risen i tomatpuré

Stek hvitløken i 1 minutt til den er myk i litt olje, tilsett tomatpuré og fres litt. Tilsett den kokte risen og stek i noen minutter til risen har fått helt farge.

4. Stek Plant-based mince

Stek Hälsans kök Plant-based mince i en stekepanne og tilsett den meksikanske krydderblandingen.

5. Legg sausene på tortillaene

Varm tortillaene vekselvis i ovnen (eller en varm stekepanne). Smør tortillaene med rømme, men la det stå 3 cm fra kanten av tortillaen. Fordel en 7 cm bred 'bane' med guacamole på toppen (over midten), med et lag med Pico de Gallo på toppen.

6. Fyll burritoen din med pålegg

Fordel litt salat, et lag ris, noen bønner og et tykkere lag med "kjøttdeig" på toppen. La det være 3 cm fri på sidene. Til slutt drysses grovplukket koriander og jalapeñopepperskiver på toppen.

7. Rull sammen, klipp og nyt!

Brett sidene over fyllet og rull tortillaene sammen. Rull dem i papir og del burritoen i to. Server med eventuelle rester av guacamole og pico de gallo. Nyt din spesielle Fakeaway Burrito!

chef_cooking

KULINARISKE TIPS

Lag din hjemmelagde guacamole
Mos 2 modne avokadoer og bland med en raus spiseskje crème fraiche, 1 finhakket tomat (kjøtt uten frø), 1 finhakket fedd hvitløk og smak til med salt, pepper, sjenerøs limesaft og grovhakket fersk koriander.
Lag din ferske pico de gallo
Skjær 3 hele tomater i små terninger. Skrell og finhakk 1 løk og 1 hvitløkshanske og grovhakk en liten haug med koriander. En halv rød og 1 grønn jalapeñopepper, fjern frøene og finhakk kjøttet. Bland alle ingrediensene og smak til med salt og limesaft. Du kan også bruke ferdiglaget meksikansk salsa i stedet for Pico de Gallo.
ERNÆRINGSINFORMASJON

ERNÆRINGSINFORMASJON

Per Serving

karbohydrater
101.1 Grams
Energi
839.9 kilokalorier
fett
32.9 Grams
Protein
40.3 Grams