SENSATIONAL PORTOBELLO VEGAN BURGER

2 servings Serving
35 MIN Varighet
Mellom Vanskelighetsgrad

INGREDIENSER

1 pk Hälsans Kök Sensational Burger (2 Burgers)
4 portobello sopp
100g spinat
1 gulrot
1 avokado
Salt
Pepper
2 paprika
1 pakke alfalfa spirer
½ agurk
1 lime
1 ss vegansk yoghurt (soya eller havre)
2 kvist av mynte
solsikkeolje
Sesamfrø (valgfritt)
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Fremgangsmåte

Skrell og skjær gulroten i tynne skiver og stek den i en panne med rikelig med olje (eller i en frityrgryte ved 170 ºC) til den blir gyllenbrun. Tørk av med kjøkkenpapir.

Skjær de stekte paprikaene i strimler og tørk dem. Skjær avokadokjøttet og dryss over limesaft.

Riv agurken fint og press ut vannet. Hakk mynte. Bland deretter agurk og mynte med den veganske yoghurten i en bolle. Krydre med salt og pepper.

Fjern stilken til portobello-soppen og rengjør soppen. Stek dem så på middels varme på begge sider i ca. 5 minutter i litt olje.

Stek eller grill Hälsans Kök Sensational Burgere i henhold til instruksjonene på pakken.

Så er det på tide å sette sammen burger! Start med en portobello-base, tilsett avokadoskiver, spinatblader og alfalfa-spirer. Tilsett deretter en Sensational burger og bruk en skje til å spre myntsausen på toppen. Topp med stekt gulrot. Sett portobello-lokket på toppen og topp med sesamfrø for å få full effekt.