SENSATIONAL HOTDOG MED SURKÅL, SYLTEAGURK OG STEKT LØK

2 servings Serving
20 MIN Varighet
Lett Vanskelighetsgrad

INGREDIENSER

1 pk Hälsans Kök Sensational Sausage (2 pølser)
2 pølsebrød eller annet brød
100 g surkål
2 sylteagurk
1 rødløk
Salatblader
Sennep
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Fremgangsmåte

Hvis du vil kan du tilberede surkålen i ca 15 minutter slik at den blir mykere, men ukokt surkål er også veldig velsmakende og sprø!

Skjær løken i halve ringer og rør i litt olje til den er lett brunet. Skjær sylteagurkene og vask salaten.

Varm opp stekepannen eller grillen og stek/grill pølsene i ca. 8 minutter til de er brune og kokte.

Skjær pølsebrød eller annet brød i to og grill innsiden i stekepannen eller på grillen, fyll med sennep og salatblader og til slutt pølsen.