f65292f2af736f822d3cba02e7dc0fe8_GG_Incredible_Sausage.jpg

SENSATIONAL HOTDOG MED SURKÅL, SYLTEAGURK OG STEKT LØK

2 porsjoner
20 MIN
Lett

INGREDIENSER

1 pk Hälsans Kök Sensational Sausage (2 pølser)
2 pølsebrød eller annet brød
100 g surkål
2 sylteagurk
1 rødløk
Salatblader
Sennep
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Fremgangsmåte

1. lag surkålen

Hvis du vil kan du tilberede surkålen i ca 15 minutter slik at den blir mykere, men ukokt surkål er også veldig velsmakende og sprø!

2. stek løkringene

Skjær løken i halve ringer og rør i litt olje til den er lett brunet. Skjær sylteagurkene og vask salaten.

3. stek vegetarpølsene

Varm opp stekepannen eller grillen og stek/grill pølsene i ca. 8 minutter til de er brune og kokte.

4. samle og nyt!

Skjær pølsebrød eller annet brød i to og grill innsiden i stekepannen eller på grillen, fyll med sennep og salatblader og til slutt pølsen.

ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON

Per Serving

karbohydrater
85.5 Grams
Energi
580 kilokalorier
fett
12.8 Grams
Protein
29.9 Grams