SENSATIONAL MEXICANSKE CHORIZOPØLSER

4 servings Serving
30 MIN Varighet
Mellom Vanskelighetsgrad

INGREDIENSER

2 pk Hälsans Kök Sensational Chorizo (4 pølser)
500 g kidneybønner
140 g mais
1 paprika
1 jalapeño
½ ts pimentón, (røkt paprikapulver mild eller varm)
4 ss olje
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Fremgangsmåte

Skjær paprika i terninger og jalapeño i tynne ringer. Stek dem glassaktige i litt olje. Tilsett pimenton, stek kort og tilsett drenerte kidneybønner og mais. Varm opp blandingen kort, rør innimellom og hold den varm ved å legge et lokk på den.

Stek Sensational Chorizo-pølsene brune i henhold til instruksjonene på pakken.

Skjær pølsene på langs, men ikke helt. Legg den varme bønneblandingen i pølsene og tilsett litt salsa. Pynt med fersk koriander og tortillachips.

Server med resten av kidneybønneblandingen, hjemmelaget guacamole og rømme.